tisdag 19 april 2011

Det här vädret

Det är märkligt hur vädret kan påverka en. Antingen blir man sådär oförklarligt utled på det att man nästan vill banka huvudet i väggen, eller så blir man som nu - lika oförklarligt lycklig. Den känslan gillar jag. Förutom att den gör mig pigg och glad får den mig att göra saker som annars känns lika omöjliga som att typ lyfta en häst. I mitt fall gäller det:

1. Att komma mig för att gå på länk och en sekund senare upptäcka hur fantastiskt skönt det är att mana på sig själv, svettas och andas frisk luft. Idag med musik i öronen och detta väder som sällskap... Ljuvligt.

2. Att cykla till kvartetten med ett leende på läpparna. Det är synnerligen ovanligt. Jag upprepar - synnerligen ovanligt.

Förresten, på tal om det här med vädret så har även mina kompisar en gnutta humor vilket kom fram bland annat idag när de visade upp sitt lilla nyhetsskådespel framför en uttråkad klass.

Allt gick som smort tyckte vi i publiken, och så kom de fram till väderleksrapporten då man fann att karta saknades och den fjomsiga städerskan klädd i gulprickigt fick föreställa Finland. I södra Finland, vid damens fötter, var det varmt och fuktigt. I mellersta delarna av landet mellan hennes ben var regnet surt.

Gnugga humorknölarna och försök förstå det roliga i det hela.

2 kommentarer:

queen Elisabeth sa...

Är jag den enda som tolkade din sista "läppa" riktit otroligt osmaklig......???? För i så fall ber jag om ursäkt... men blääääääää

Miss Erabell sa...

Det är inte jag som är osmaklig utan mina klasskompisar ;))))