söndag 24 juli 2011

skuggan gömmer färger, och lite ångest


Jag har beslutsångest gällande typ allting. Jag vill få ordning på bloggen, göra en total omstart, hitta min stil (bilder, redigering, blogg). Men det är så svårt. Ibland överväger jag att starta en helt ny blogg, men så intalas jag att det är fånigt, att jag lika gärna kan byta namn på den här bloggen, och ändra design och sådant. Ändå känns det som om förändringen inte blir rika radikal då som om man startar helt och hållet nytt. Då kan jag fråga mig om jag vill att förändringen ska vara radikal eller inte. Oftast har jag  inget svar.

Så, finns det någon vänlig själ där ute bland er underbara läsare, som vill hjälpa mig i min beslutsångest?

2 kommentarer:

queen Elisabeth sa...

Jag tycker du ska hålla dehär bloggen, och ändra den. Du har ju redan ndrat lite, och den fick faktist genast ett nytt ansikte. Det är ganska jobbigt då folk byter bloggar hela tiden. Visserligen har jag gjort det själv, men det efter att min gamla blogg efter tre inlägg hade varit död i nästan ett år.
De ända kraven på hur din ska vara sätter du själv, fina bilder och små filosofiska texter är ju din grej och jag tycker att du ska ha det som grund och sedan ändra utseende och känslan efter eget behov. Mitt tips är att lägga in en underrubrik till din blogg om du inte är så supernöjd med det nuvarande namnet.
Ja, det var typ det jag hade och säja... Lyck till!

Bokflickorna sa...

Har du läst någon bra bok på sistone? Vill du gästblogga på vår blogg (bokflickorna.blogspot.com)?

Det går ut på att du skriver en recension och mailar den till bokflickorna@gmail.com, vi publicerar den på vår blogg under kategorin "Gästbloggare". Vi länkar även till din blogg från vår blogg.

Läs mer på: http://bokflickorna.blogspot.com/p/vill-du-gastblogga_19.html