onsdag 21 september 2011

Jagärbrapåattsvamla


Okej, enda anledningen  till att jag publicerar den här avskyvärda bilden på mig är för att jag ska uppdatera bloggen igen! Jag ser era undrande ansikten för mitt inre, men det är så, att om jag öppnar bloggen och möts av ett inlägg som jag egentligen skäms för att finns där vill jag snabbt skriva ett inlägg igen av bättre kvalitet så att jag igen kan se på min blogg utan att känna mig illa till mods. Jag vet att det inte är så här den optimala bloggen ska fungera, men jag kan tyvärr inte rå för mina resonemang.

Det var sportdag idag i skolan. Det positiva med sportdagen i min skola är att vi de två senaste åren haft zumba på aktivitetslistan. Hehhe, jag är ganska usel på att shakea loss egentligen, men jag kan nästan slå mig i backen på att det kommer att vara många ömma rumpor i morgon.

Så är det ju smart att äta sig mätt på chokladbollar så att illamåendet bara stiger i munnen vid tanke på middag... Vi är smarta, jag och mina kära vänner.

I morgon ska jag utnyttja vaktandet av lillbrorsan på bästa sätt: vi ska gå på cirkus! Plus att jag kommer att ha en kompis på släp. Det här ser lovande ut.

3 kommentarer:

Karolin sa...

Jag tyckte den bilden var fin :) Dina ögon är jätte fina!

Sannalitens.se sa...

Svar: Okej :) Har du något roligt inplanerat som du ska göra nu i höst/vinter? :) Kramar!

Neha sa...

Tycker bilden var söt jag:D