torsdag 5 maj 2011

Pianogubbar

Vi tar en liten redogörelse gällande det här med pianogubbar, av vilka det förresten finns flera sorter, av vilka jag tänker ta upp två.

Vi börjar med den läckrare sorten, som såklart består av manliga artister spelandes piano. Helst ska de också sjunga bra, men det är bara rosen på prinsesstårtan (som inte är någon prinsesstårta utan ros). För att ta till snubbar som Bruno Mars och Owlcity - fantastiskt. Bevisa motsatsen kära människor, eller inte.

Så finns det den där sorten, eller kanske rasen, som består av inbitna konstnärliga musiker med reumatism i fingerknölarna, skalliga huvudknoppar och vajande gestalter. Lägg till en krokig näsa och en frän lukt av herrparfym samt ett sluddrande tal, och du har ett föremål för din undran. 

VARNING: Undvik dessa gubbar!

Gör inte som jag som måste dras med en av dessa gubbar minst två gånger i året när det är dags att öva inför flöjtkonserten. Ta inte risken att vara tvungen stå instängd i ett litet, unket rum med just en sådan gubbe. Då kan flöjten vara en klen tröst, även om den i andra fall är allt annat, för en flöjt är ju onekligen väldigt vass - och perfekt att trä små pianogubbar på!

1 kommentar:

queen Elisabeth sa...

man fååår faktist int seejjjja sådäää om sina akkompanjemangerare!!