onsdag 30 mars 2011

...och så blir man blind på kuppen

Eftersom jag litar på att denna någon där ute i världen som läser den här bloggen är oerhört intresserad över vad som försiggår på mina gymnastiklektioner ska jag nu tala om vad vi gör varje onsdag, sista timmen i skolan.

Det verkar nämligen som om det är lite Tusen gånger starkare-känsla i vår skola eftersom det manliga könet utan orsak alltid får ha stora salen för sig själv medan vi kvinnor blir ivägkörda till en liten scen där alla sjuttioåtta elever ska rymmas för att dansa jazz.

Tyvärr dansade vi inte jazz, men vi lekte blindbock! Där fick vi minsann förklaringen till varför vi varit tvungna att släpa med oss alla ögonbindelsaktiga ting vi hittat, för nu skulle vi ha handikapps-vm i blindformat.

Vill du leka denna smått komiska lek är allt du behöver en ögonbindel, ett par lagkamrater samt ett motståndarlag som ställer sig på andra sidan utrymmet för att skydda sitt mål. Hela företeelsen pågår i blint tillstånd och genom att lyssna på en kula inuti en boll ska man höra var bollen befinner sig och sålunda hindra den för att komma innanför mållinjens gränser. Enkelt, roligt och smart - framöver ska alla leka blindbock!

2 kommentarer:

queen Elisabeth sa...

Har inte ännu läst tusen gånger starkare, men jag tycker att (host host)"männena" kan få ha stora jomppasalen som tröst för att de är så otroligt fula, perversa och i allmänhet discusting.......

Miss Erabell sa...

svar:Måste erkänna att du har en poäng, men ändååå, liksom...